090321

Oj det var verkligen längesen jag skrev här......... hahaha. Mycket på gång, praktik, plus 2 stora uppgifter i skolan (som jag inte ens börjat på) BRA LINNEA. Vill bara ha sommar och ledighet. Köpte ett par nya skor idag :D naajs.

vi hörs,

bye <3

/L.


090213

Fredagen den trettonde it is! hehehe. Ikväll blir det tacopaj så det står härliga till. Och naturgodis efter det, kokosgodisarna i vit choklad kan man äta oavbrutet av! GÖTT GÖTT. På måndag bär det av till NÄL.


/L.

090211

Okej jag är verkligen jätte,jättedålig på att upptadera, men det är ganska mycket att tänka på just nu! Glad att det är några iaf som läser min blogg. Jag är ganska nervös inför nästa vecka, eftersom att jag då ska ha praktik! På akutpsyk på NÄL. Shit, jag är verkligen skitskraj haha. Men jag tror det kommer gå jättebra ändå. Min handledare verkar jättebra också, en glad prick, och det gör alltid att man känner sig tryggare! Tur att det är fler från klassen som ska ha praktik där, så man kan luncha tsm :) gött gött.


/L.

090206

Åh herregud. Det var riktig ångest innan matteprovet idag.. Men det gick faktiskt hyfsat bra ändå :) nu ska jag ha samhällskunskap, inte allt för kul. Men sen ska jag till Alexandra, det blir roligare :D vi hörs!

/L.

RSS 2.0